Tiviittori > Oppilaitokset
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Opettaja: varmuutta opettamiseen

Kun digiosaamisen perustaidot ovat opettajalla kunnossa, on teknologioiden opetuskäyttökin luontevaa. Osaamisen arviointi kertoo, mikä on opetushenkilökunnan osaamisen taso ja missä tarvitaan kehittämistoimenpiteitä.

Tulosraporttien avulla osaaminen eri osa-alueilla on helposti nähtävissä – ja tarvittava osaamistaso määriteltävissä. Tällöin on helppo miettiä sisäisiä tai ulkoisia kehittämistoimenpiteitä koko yhteisön osaamisen kehittämiseksi halutulle tasolle.

Opiskelija: diginatiivikin tarvitsee koulutusta

Opiskelijat surffailevat sujuvasti somessa ja hallitsevat muutenkin teknologioiden viihdekäytön, mutta oppilaitoksen tehtävä on varmistaa opinnoissa ja työelämässä tarvittavat digitaidot.

Arvioinnin avulla ryhmän osaamistaso selviää, jolloin on helppo ohjata opiskelijat oikeille kursseille tai hyödyntää osaavia opiskelijoita muiden apuna. Henkilökohtaisten tulosraporttien avulla opiskelijat näkevät havainnollisesti myös itse oman osaamisensa tason eri osa-aluilla.


Kouluttaja: arvioi, suunnittele ja kehitä

On sekä kouluttajan että koulutettavan etu järjestää mahdollisimman osuvaa täydennyskoulutusta.

Tiviittorin arviointi toimii loistavana pohjana koulutussuunnittelulle.Havainnollisten yksilö- ja ryhmäkohtaisten tulosraporttien avulla koulutusten aiheet ja sisällöt on helppo kohdentaa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisiksi.

 

 

 

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Kirjaudu sisään

Valikko ☰

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence