Skip to end of metadata
Go to start of metadata

 

Video- ja yhdistetyn viestinnän foorumin (VYF) tunnuskuva

Video- ja yhdistetyn viestinnän foorumi (VYF)

Video- ja yhdistetyn viestinnän foorumi on avoin ja puolueeton. Sen tarkoituksena on edistää video- ja yhdistetyn viestinnän käyttöä kouluissa, yrityksissä ja kunnissa. Video- ja yhdistetyn viestinnän ohjelmia käytetään mm. opetuksessa, kokouksien pitämisessä, asiakaspalvelussa. Käyttötapauksia on monia.

Webinaarit

VYF opastaa, tiedottaa, antaa mahdollisuuden esittää kysymyksiä ja järjestää keskuskustelutilaisuuksia verkossa. Aiheet voivat olla mitä tahansa alaan liittyvää: ohjelmat, ohjelmien käyttö opetuksessa, kokouksien pitäminen, jen. 

 

Tiekartta

VYFissä tehtiin 2015 ns. tiekartta. Tiekartalla tarkoitetaan video- ja yhdistetyn viestinnän tilannekartoitusta: mihin tarkoitukseen laitteita ja ohjelmia käytetään, mikä on koettu hankalaksi tai tuottavan ongelmia ja mitä näille ongelmille tai haasteille pitäisi tehdä. 

 

Mikä on VYF?

VYFin tarkoituksesta ja jäsensitä hieman enemmän tietoa löytyy tästä.

  • No labels

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Kirjaudu sisään

Valikko ☰

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence