Skip to end of metadata
Go to start of metadata

 

TIEKEn Ajatuspajan tunnuskuva

 

Digitalisaatio on laittanut alulle mittavan muutoksen, joka näkyy organisaatioiden toimintakentän uudistumisena. Digitalisaatio ravistelee kaikkia työn osa-alueita. TIEKEn ajatuspajatoiminnan kautta luodaan siltoja organisaatioiden muutokselle törmäyttämällä sähköisen liiketoiminnan osaajia eri toimialoille ja organisaatioiden eri funktioihin. Ajatuspajatoiminnan kautta osallistujat saavat näkemyksiä, eväitä ja aihioita vauhdittamaan oman organisaationsa digitalioitumista. TIEKEn rooli on koordinoida ja fasilitoida keskustelua ja edistää keskustelun ja näkemysten tuloksia aktiivisesti hankkeiksi saakka.

Ole osa digitalisoituvaa Suomea!

Digitalisaatiokehityksestä ja tietoyhteiskunnan juurtumisesta kukaan ei voi jäädä paitsioon. Tule mukaan seminaareihin, ehdota sisältöjä, mielenkiintoisia haastateltavia, keskustelun aiheita ja ilmiöitä tapahtumiin, joilla edistämme suomalaisen yhteiskunnan muutosta, tietoyhteiskunnan toteutumista ja tiedon hyödyntämisen valmiuksia. Ole mukana luomassa parempaa huomista meille kaikille.

"Digitalisaatio on mahdollistaja, ei itseisarvoinen kehitystavoite. Oleellista on, miten digitalisaatiota kehitetään ja mihin sitä sovelletaan. Keskiössä tulee olla ihminen, asukas, asiakas, kuluttaja ja käyttäjälähtöisyys. Digitalisaation tulee palvella myös yrityksiä, toimialoja, julkishallintoa ja koko yhteiskuntaa."

Turun yliopiston tulevaisuuden tutkimuskeskuksen professori Sirkka Heinonen

 

Seuraa tapahtumakalenteria ja uutisiamme, niin kuulet tulevasta pajatoiminnasta ja ilmiöistä digitalisaation taustalla!

 

 

 

 

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Kirjaudu sisään

Valikko ☰

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence