Julkaisut > Oppaat > Verkkokauppaopas > Maksutavat
Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

Maksutavat

 

Modernit sähköiset maksutavat helpottavat huomattavasti verkkokaupan ylläpitämistä. Kaupan suunnittelu ja perustaminen vaatii jonkin verran työtä, mutta valmiissa kaupassa sähköiset maksutavat tekevät tilausten hallinnasta tehokasta ja vaivatonta. Koska asiakkaat maksavat ostoksensa tilaushetkellä muutamalla napsautuksella, kauppiaan ei tarvitse hermoilla saataviensa perään tai käyttää rahaa papereihin ja kirjekuoriin. Asiakkaiden ei myöskään tarvitse kaivaa esiin kortteja tai käteistä tai käsitellä paperilaskuja.

Paperiset laskut pitävät joissain tapauksissa edelleen pintansa, mutta kaiken kaikkiaan verkkokauppiaan eteen avautuu 2010-luvulla laaja kirjo helppokäyttöisiä sekä ennen kaikkea turvallisia maksutapoja. Verkkokauppaan integroidut maksutavat näyttäytyvät asiakkaille helppokäyttöisinä maksupainikkeina, joista he voivat valita haluamansa vaivattoman maksutavan.

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Kirjaudu sisään

Valikko ☰

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence