Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

- Kansalaisen opas onnistuneisiin ostoksiin

Opas kertoo, miten verkkokauppaa voi hyödyntää jokapäiväisessä elämässä, miten ostoksia tehdään turvallisesti ja miten arvioidaan kaupan luotettavuus, olipa verkkokauppa sitten kotimainen tai ulkomainen. Oppaan neuvoilla lukija osaa varmistaa oman tietosuojansa ja tietoturvansa. Selväksi käy myös miten on hyvä toimia, jos ostos ei tyydytä. Opas on hyödyksi yhtä lailla ensimmäisiä verkko-ostoksia tekevälle kuin ahkeralle verkkokaupoissa asioijallekin.

Julkaisussa esitellään myös verkkokaupan tuote- ja palveluvalikoimaa sekä muun muassa tuote- ja hintavertailuja. Lisäksi tarjolla on vinkkejä kauppojen ja tuotteiden etsimiseen. Jos verkko-ostoksiin tarvittavia välineitä ja yhteyksiä ei vielä ole, eväät turvallisiin ratkaisuihin löytyvät oppaasta.

Julkaisu on laadittu yhteistyössä suomalaisten verkkokaupan ja alan juridiikan asiantuntijoiden kanssa. Sen julkaisi TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry kauppa- ja teollisuusministeriön tukemana elokuussa 2000 sekä painotuotteena että ilmaisena www-palveluna.

Oppaan verkkoversio on päivitetty joulukuussa 2001. Painotuotetta ei ole saatavilla päivitettynä versiona.

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Kirjaudu sisään

Valikko ☰

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence