Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

Avaa aamusi Areenalla – tule kuuntelemaan, keskustelemaan ja solmimaan uusia kontakteja herättävien aiheiden ja kahvikupposen äärelle TIEKEn AamuAreenalle .

AamuAreena: Uusi Verkkolaskuosoitteisto

Aika: perjantai 15.12.2017 klo 8.30 - 9.30

Paikka: MOW Areena, Pieni Roobertinkatu 9, 00130 Helsinki

 

 


 

Verkkolaskuosoitteisto on palvellut verkkolaskun käyttäjiä ja välittäjiä jo vuodesta 2004.

Osoitteisto on TIEKEn verkkosivujen kautta toimiva julkinen palvelu, joka on suunnattu kaikille verkkolaskuosoitteita hyödyntäville organisaatioille.  Verkkolaskuosoitteistosta voi hakea ja listata organisaatioita, joilla on valmiudet verkkolaskujen käyttöön.

Verkkolaskutuksen ja sitä kautta Osoitteiston käyttäjämäärien nopea kasvu on johtanut siihen, että alkuperäisen palvelun kapasiteetti ja ominaisuudet eivät enää riittäneet palvelemaan käyttäjien tarpeita. Siksi päätettiin käynnistää Verkkolaskuosoitteiston uudistusprojekti, jonka tekninen toteutus alkaa olla loppusuoralla.

Uudesta Verkkolaskuosoitteistosta, sen toimintavaatimuksista ja uusista ominaisuuksista kerrotaan joulukuun AamuAreenalla.

 


8.30 Aihetta avaamassa:

 

Verkkolaskuosoitteisto käyttäjien näkökulmasta

  • Miksi tarvitaan / mihin käytetään
  • Odotukset ja toiveet uudelle osoitteistolle

Kristiina Seppälä

Taloushallintoasiantuntija
Valtiokonttori

Verkkolaskuosoitteisto välittäjän kannalta

  • Miten uusi verkkolaskuosoitteisto toimii
  • Uuden Verkkolaskuosoitteiston ominaisuuksia

Martti From

Senior adviser
Pagero Oy

 

Yleisökeskustelu – Kommentit ja Kysymykset

9.30 Tilaisuus päättyy

 

Tilaisuus on maksuton, mutta peruuttamattomasta poisjäännistä veloitamme järjestelykuluina 50 euroa. Osallistumisen voi peruuttaa ilman kustannuksia kaksi päivää ennen tilaisuutta. Seurataksesi tapahtuman livestriimiä, sinun ei tarvitse ilmoittautua.

  

AamuAreena on rennompi tapa aloittaa perjantaiaamu täyspainoisen asian merkeissä. AamuAreenalla avataan ja keskustellaan ajankohtaisista tai muuten kiinnostavista aiheista alustusten pohjalta.

Parhaiten pääset osallistumaan paikan päällä, mutta alustukset striimataan myös verkkoon ja keskustelua käydään Twitterissä #AamuAreena.

AamuAreenat pyörähtivät käyntiin helmikuussa 2017 ja jatkoa seuraa kuukauden toisena perjantaina . Tule asioiden ja kaupunginkin ytimeen MOWin Areenalle!

 Löydä tiesi MOW:iin:

 

 

 

 

 

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Kirjaudu sisään

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence