Uutiset

Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

Uutinen lisätty: 12.12.2018

Lue lisää: Inline XBRL hands on-tilaisuus
Avainsanat:

Uutinen lisätty: 06.11.2018

Aikuisten osaamisen kehittäminen on välttämättömyys osaamisvaatimusten ja ammattien nopeassa muutoksessa, jossa digitaalisuus on vahvasti läsnä. Vaikuta ja vaikutu -tapahtuma pureutui työelämässä toimivien osaamisen kehittämiseen ja haki uusia ratkaisuja yhteistyössä keskeisten toimijoiden kanssa.

Uutinen lisätty: 16.10.2018

Digiloikka on päivän sana, mutta ei välttämättä pienyrityksissä vielä tätä päivää. Esimerkiksi kuljetusalalla noin joka kolmannessa yrityksessä tilausten vastaanotto on kokonaan digitalisoimatta. Miten loikata sähköiseen aikaan?

Uutinen lisätty: 11.10.2018

Järjestödigi-kartoitus selvittää suomalaisten järjestöjen ja yhdistysten tilaa digitalisaatioon, viestintään ja sosiaalisen median käyttöön liittyen. Kyseessä on toista kertaa toteutettava järjestöjen ja yhdistysten digitalisaatiota ja viidettä kertaa järjestösomen tilaa Suomessa kartoittava kokonaisuus.

Uutinen lisätty: 04.10.2018

Käyttöönotto sujunut pääosin hyvin. Joidenkin yritysten tietojen osalta tuli virheellisiä tietoja mutta virheet on pystytty korjaamaan.

  • Ei leimoja

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Kirjaudu sisään

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence