Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Verkkolaskusta

Verkkolaskuosoitteisto

Verkkolaskuosoitteisto on kansallinen palvelu, josta voi tarkistaa mitkä yritykset voivat lähettää ja/tai vastaanottaa verkkolaskuja.

Palvelutasosuositus

Verkkolaskun osalta on tehty suositus millainen pitäisi palvelutason olla verkkolaskupalvelun ostajan ja palveluntarjoajan välillä.

 

Verkkolaskuopas

Verkkolaskuopas selvittää tarkemmin mistä on kysymys ja auttaa pääsemään alkuun verkkolaskutuksessa.

 

Verkkolaskusanasto

Verkkolaskusanastossa selvennetään verkkolaskutukseen liittyviä keskeisiä käsitteitä.

 

Tarjouspyyntömalli

Tarjouspyyntömalli verkkolaskun välityspalvelun hankinnan tueksi

Verkkolaskufoorumissa on kirjoitettu viitteellinen malli verkkolaskun välityspalvelun hankinnan tueksi. Mallipohjaa tietoineen on sovellettavaksi tapauskohtaisesti.

Tarjouspyyntömalli pdf-muodossa

On myös hyvä huomioida, että lista ei ole kaikilta osin kattava, vaan esimerkiksi toimialakohtaiset poikeavuudet on jätetty tämän ulkopuolelle. Tarjouspyyntömallissa on keskitytty ensisijaisesti verkkolaskujen välityspalveluun liittyviin sisältöasioihin eikä siinä oteta kantaa mahdollisiin yritys- tai toimialakohtaisiin velvoitteisiin.

Tarjouspyyntömallin soveltaminen on yrityksen itsensä vastuulla.

Verkkolaskufoorumi

Suomi on verkkolaskutuksen edelläkävijämaa. Verkkolaskutuksen kehittäminen vaatii useamman toimialan yritysten yhteistyötä ja kompromisseja. Verkkolaskufoorumin sivuilla kerrotaan verkkolaskun kehittämisestä ja mitä verkkolaskutuksen kehittämisessä nyt on meneillään.

Verkkolaskuformaatit

Verkkolaskuformaatit ovat teknisiä kuvauksia siitä kuinka verkkolaskulla lähettävä tieto muodostetaan ja välitetään tietojärjestelmästä toiseen.

 

  • No labels

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Kirjaudu sisään

Valikko ☰

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence