Skip to end of metadata
Go to start of metadata

PayslipXML 2.0 19.5.2014


PayslipXML 2.0 on Aditron, CGIn, Ropo Capitalin ja Tiedon yhdessä toteuttama sanomakuvaus palkkalaskelman tietosisällön esittämiseksi rakenteellisessa
muodossa.

Palkanlaskentajärjestelmät muuttuvat ja uusia palveluntarjoajia tulee mukaan. Kehitystyön tavoitteena on ollut sanomakuvauksen ajantasaistaminen niin, että se palvelee myös tulevaisuuden tarpeita.

PayslipXML 2.0 -versiossa on huomioitu verkkopalkkapalvelun, palkkahallinnon ja arkistoinnin tarpeet. Yhteinen sanomakuvaus mahdollistaa ja nopeuttaa uusien palveluntarjoajien mukaantuloa palkkalaskelmien välittäjiksi. Ohjelmistotalojen on nyt aiempaa helpompaa ja nopeampaa toteuttaa toimiva PayslipXML-sanoma, joka mahdollistaa palveluun liittymisen minkä tahansa verkkopalkkaoperaattorin kautta.

PayslipXML-sanoman soveltamisohjeessa annetaan suosituksia nykyisin käytettävästä tietosisällöstä.

Yhteensopivuuden takaamiseksi toivomme operaattoreiden ja ohjelmistotalojen sitoutuvan tämän uuden sanomaformaattiversion käyttöön. Käytettävä PayslipXMLversio kannattaa kuitenkin varmistaa omalta palveluntuottajalta.

Lisätietoja saa sanomakuvauksen kehittäneiltä palveluntuottajilta.
Yhteystiedot löytyvät osoitteesta Palveluntuottajat.


Aditro, CGI, Ropo Capital ja Tieto

  • No labels

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Kirjaudu sisään

Valikko ☰

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence