Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Yrityksen tiedot
Yrityksen nimi:*

Laskutustiedot (joko postiosoite tai verkkolaskuosoite pakollinen)
Postiosoite:

Postitoimipaikka:

Verkkolaskuosoite:

Yhteyshenkilön tiedot (ensisijainen)*
Nimi:*

Puhelinnumero:*

Sähköpostiosoite:*

Yhteyshenkilön tiedot (toissijainen)
Nimi:*

Puhelinnumero:*

Sähköpostiosoite:*

Tunnukset muille(nimi ja sähköposti):

Organisaation tyyppi:*

Hyväksymme alla olevat Suomen XBRL-konsortion jäsenyysehdot:*


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Spam Prevention

Please type the word appearing in the picture.

CAPTCHA image

 

Suomen XBRL-konsortion jäsenyyden ehdot:

Suomen XBRL-konsortion jäsenten tulee sitoutua:

Sitoutumaan: jäsenorganisaatio sitoutuu Suomen XBRL konsortion työskentelyyn positiivisella, tuotteliaalla, ammattitaitoisella ja vapaaehtoisuuteen perustuvalla tavalla pyrkien yhdessä muiden jäsenten kanssa työskennellen kohti konsortion yhteiseksi asetettuja tavoitteita.

Osallistumaan: jäsenorganisaatio luovuttaa Suomen XBRL-konsortion käyttöön henkilöstö- ja älyllisiä resurssejaan konsortion strategian ja toiminnan suunnitteluun sekä työryhmien työskentelyyn.

Edistämään: jäsenorganisaatio pyrkii toiminnassaan lisäämään muiden tietoisuutta XBRL-raportointikielestä sekä kouluttamaan omien keinojen ja verkostojensa rajoissa muita tahoja XBRL:n hyödyistä ja mahdollisuuksista. Jäsenorganisaation ei kuitenkaan tule esittäytyä itse asiakkaiden tai median edessä Suomen XBRL-konsortion edustajina, ellei niin ole erikseen ohjeistettu konsortion henkilökunnan puolesta.

Maksamaan: jäsenorganisaatio sitoutuu maksamaan Suomen XBRL-konsortion vuosittaisen jäsenmaksun (5000 €). Yliopistot ja yleishyödylliset yhdistykset (1000€). Jäsenmaksuihin lisätään alv. 24%.

Konsortion johtoryhmä käsittelee jäsenhakemukset. Hyväksytty jäsenyyshakemus astuu voimaan kun Suomen XBRL-konsortio on vastaanottanut jäsenyysmaksun. Jäsenyysmaksu (5000 € / 1000€) suoritetaan kalenterivuosittain.

Jäsenyys on toistaiseksi voimassa ja automaattisesti uusiutuva joka vuosi. Jäsenorganisaatio voi halutessaan erota Suomen XBRL-konsortiosta ilmoittamalla asiasta konsortion asiasta vastaavalle henkilölle vähintään kolme kuukautta ennen seuraavan kalenterivuoden alkua.

  • No labels
TULEVIA TAPAHTUMIA
Vuotuinen kansainvälinen XBRL-konferenssi Data Amplified, Shanghai 22.-24.10.2019,
, rekisteröityminen ja lisää tietoa .
Sähköinen talousraportointi Suomessa – Real-Time Economy Conference 2019, 14.11.2019,
Espoo, rekisteröityminen ja lisää tietoa .

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Kirjaudu sisään

Valikko ☰

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence