Verkkolasku > Verkkolaskusta > Verkkolaskun käyttöönotto
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Verkkolaskun käyttöönotto

Minimivaatimukset

Verkkolaskujen vastaanoton minimivaatimus on, että yrityksellä on Internet-yhteys, työasema ja sopimus verkkolaskun välittäjän tai vastaavanlaiseen laskuja kokoavan palvelun kanssa, minne laskut halutaan vastaanottaa.

Laskutusohjelmat

Yrityksillä, joilla on taloushallinnon järjestelmä, voivat vastaanottaa laskun omaan järjestelmäänsä jonkin palveluntarjoajan kautta. Kun laskun tiedot saadaan suoraan sovellukseen, säästyy kustannuksia ja vältetään virheitä.

Laskujen lähettäminen tapahtuu yleensä yrityksen laskutusjärjestelmästä, mutta myös www-palvelun kautta laskujen lähettäminen on mahdollista. Lähettämiseen tarvittavia palveluja ja tuotteita tarjoavat operaattorit, pankit, taloushallinnon ohjelmistotalot sekä sovellusvuokrauspalvelujen toimittajat. Valittu palveluntarjoaja välittää laskun vastaanottajalle vastaanottajan valitsemalla tavalla.

Julkishallinnon verkkolaskusuositus

JHS-suosituksesta JHS155 löytyy tietoa verkkolaskutuksen aloituksen yhteydessä huomioitavista ja käsiteltävistä asioista.

  • No labels

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Kirjaudu sisään

Valikko ☰

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence