Julkaisut > Oppaat > Sähköisen kaupankäynnin aapinen
Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

Sähköisen kaupankäynnin aapinen

Sähköisen kaupankäynnin aapinen on perusteos kaikille sähköisen kaupankäynnin aloittamista harkitseville ja suunnitteleville yrityksille. Aapisessa kerrotaan, miten yrityksen sähköinen kaupankäynti suunnitellaan, mitkä ovat erilaisiin sähköisen kaupankäynnin muotoihin sopivat maksutavat sekä miten tavaravirtoja ja tietovirtoja hallitaan. Teoksessa esitellään myös sähköisen kaupankäynnin keinoja markkinoinnissa ja sekä tarkastellaan web-toteutuksen suunnittelua. Sähköisen kaupankäynnin riskienhallintaa käsitellään tietoturvan ja oikeudellisten kysymysten näkökulmista.

Julkaisu on laadittu yhteistyössä suomalaisten verkkokaupan ja alan juridiikan asiantuntijoiden kanssa. Sen julkaisi TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry kauppa- ja teollisuusministeriön tukemana joulukuussa 1999 sekä painotuotteena että maksuttomana verkkoversiona. Painotuote on loppunut.

Aapisen verkkoversion päivitys on julkaistu lokakuussa 2003. Sitä ja sen sisältöjä voi hyödyntää vapaasti yrityksissä ja mm. koulutustarkoituksiin. Voit lukea oppaan kappaleet sivuilta (vasemman palkin kappaleet) tai ladata sen omalle koneellesi pdf-muodossa. Opasta ja sen sisältöjä voi hyödyntää vapaasti yrityksissä ja mm. koulutustarkoituksiin. Oppaan kopioiminen kielletty ilman TIEKEn lupaa.

Voit ladata oppaan käyttöösi pdf-muodossa

Julkaisija

TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry

Kuvat

Kuvituskuvat: Posito Oy

©TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry 1999

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Kirjaudu sisään

Valikko ☰

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence