Ajatuspaja > Yhteiskunnallisten yritysten Slush – Kick-off
Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

TIEKEn ajatuspajan tunnus

Lähde luomaan kanssamme mallia ja konseptia yhteiskunnallisten yritysten Slushille!

Järjestämme aamupäivän tilaisuuden Messukeskuksen kokoustamossa Slushin yhteydessä 1.12.2016. Aamun tapahtumassa on tarkoitus luoda pohja seuraavien vuosien vakioidulle mallille, jossa yhteiskunnallisesti toimivilla yrityksillä olisi mahdollisuus vaihtaa hyviä käytäntöjä, tuoda esiin innovaatioitaan, verkottua, tavata rahoittajatahoja sekä kasvaa ja kehittyä – saavuttaen entistä vaikuttavampaa liiketoimintaa.

Olisi hienoa, jos sinä yhtenä yhteiskunnallisten yritysten ja yrittäjyyden vaikuttajana, asiantuntijana, yrityksen vetäjänä, opiskelijana tai rahoittajatahona pääsisit mukaan luomaan Yhteiskunnallisten yritysten Slushia.

Haemme aamun kutsutapahtumaan osallistujia, joiden kanssa voimme työpajatyöskentelyssä ideoida seuraavien vuosien yhteiskunnalliselle Slushille rungon ja konseptin. Hienoa, jos olette tässä mukana!

Järjestettävä tapahtuma on kutsuvierastilaisuus, mutta olemme jättäneet muutaman paikan haettavaksi. Mikäli kiinnostuit ja koet kuuluvasi joukkoon, ota yhteyttä Ajatuspajan takojaan Katri Tanniin ja kerro, miksi sinä haluaisit tulla mukaan.

Lisätiedot ja kyselyt:

Katri Tanni

Puh. 044 5928330

katri.tanni@tieke.fi

Slush Side Event logo

 

Ohjelma

Aika ja paikka: 1.12.2016 klo 8.15 - 11.45, Messukeskuksen kokoustamo, Helsinki

 

7.45Aamupalakattaus tarjolla
8.15 - 8.30Ajatuspajan avaus, TIEKE ry / Katri Tanni / Kohti yhteiskunnallisten yritysten Slushia
8.30 - 9.00Keynote 1: Tradeka Oy / Satu Niemelä / Yhteiskunnallisen yrityksen toiminnan vahvuudet & case-esitys: Nappi naapurit / Esitys (pdf)
9.00 - 9.30Workshop 1: Miten saamme investointeja yhteiskunnallisiin yrityksiin - brainstorm
9.30 - 10.00Keynote 2: Sitra / Heidi Humala / Vaikuttavuusinvestointi, mallit ja niiden testaaminen / Esitys (pdf)
10.00 - 10.30Workshop 2: Miten saadaan yhteiskunnallisten yritysten osaaminen esiin?
10.30 - 10.45TAUKO
10.45 - 11.15Keynote 3: Suomalaisen Työn Liitto / Jokke Eljala / Merkityksellisyys on työn uusi trendi / Esitys (pdf)
11.15 - 11.45    CASE: Remake Oy / Paula Malleus / Näin yhteiskunnallinen yritys toimii / Esitys (pdf)
             Päätössanat + arviointipalaute + tutustuminen Slushiin

 

 

Yhteiskunnalliset yritykset rakentavat linkkejä hyvinvoinnin katvealueille. Ne ovat osakeyhtiöitä, osuuskuntia, toiminimiä, avoimia yhtiöitä ja kommandiittiyhtiöitä sekä säätiöitä ja järjestöjä. Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen mukaan Suomessa on yli 19 000 yhteiskunnallista yritystä. Vain harva niistä tunnetaan, ja vieläkin harvempi pystyy osoittamaan työnsä vaikuttavuuden.

Juuri nyt Suomessa on meneillään hankkeita, joissa yhteiskunnallisten yritysten profiilia halutaan nostaa ja rahoituskanavia laajentaa.

Merkityksellisyys, uskottavuus, toiminnan läpinäkyvyys ja näytöt vaikuttavuudesta innostavat sijoittamaan yhteiskunnallisiin yrityksiin. Tiedosta-lehti 2/2016 valottaa yhteiskunnallisen yrittäjyyden teemaa

 

 

 

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Kirjaudu sisään

Valikko ☰

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence