Ajatuspaja > ITK 2017 - Työn muutos haastaa - miten koulutus vastaa?
Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

ITK-workshop: Työn muutos haastaa - miten koulutus vastaa?

Aika: 5.4.2017 klo 14 - 17

Paikka: Aulanko, Hämeenlinna

 

Työelämässä peräänkuulutetaan uusia valmiuksia muun muassa kriittiseen ajatteluun, oivaltamiseen, tiimityöhön, digityötaitoihin ja tietotyön osaamiseen. Tämä muuttaa opetusalan ammattilaistenkin työtä ja työtapoja. Miten koulutusmaailma reagoi muutokseen?

Workshopin tavoitteena on luoda osallistujien kanssa yhteinen näkemys siitä, mikä oppimisessa muuttuu, miten työtavat muuttuvat ja mitä uusia ratkaisuja muutokseen tarvitaan. Tavoitteena on myös linjata tulevaisuuden osaamistarpeita sekä pohtia toimenpiteitä ja malleja työelämän tarpeisiin.

Keynote-puheenvuorossa avataan yritysten osaamistarpeita ja pohditaan koulutusalan vastinetta asiaan. Puheenvuoron jälkeen osallistujat työstävät annettua teemaa ohjatusti. Työpajatyöskentelyn anti kerätään yhteen ja tuloksista koostetaan keskeiset ideat ja aihiot, jotka julkaistaan workshopin jälkeen.

Workshopissa kerätään ideoita osaamisen kehittämiseksi työelämän tarpeisiin törmäyttämällä monialainen osaajajoukko opetus- ja koulutusalan ammattilaisia, opiskelijoita, yritysten HR / talent management –ammattilaisia sekä virkamiehiä.

Workshopin ohjelma

14:00 Järjestäytyminen & avaussanat: Katri Tanni, TIEKE

14.10 Keynote-puheenvuoro: Sami M. Leppänen, Kone Oyj

14.45 Workshop: tehtävän anto ja järjestäytyminen

15:00 Workshoptyöskentely

16:00 Kahvitauko

16.15 Tulosten purku ja esittelyt

16.45 Loppusanat ja jatko: Katri Tanni, TIEKE

17:00 Workshop päättyy

 

Ilmoittautumiset 24.3. mennessä.

 

Lisätiedot: Katri Tanni, katri.tanni[at]tieke.fi

 


 

 

 

 

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Kirjaudu sisään

Valikko ☰

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence