TIEKEn seminaareja ja muita tapahtumia > Datapohjaista palvelujen kehittäminen - Dob-hankkeen tuloksia
Siirry metatietojen loppuun
Siirry metatietojen alkuun

 


Webinaari:

Datapohjainen palvelujen kehittäminen - DOB-hankkeen tuloksia ja kokemuksia


Aika: 23.1.2018 kello 9-10

Osoite: http://tieke.adobeconnect.com/webinaari/.

DOB-hanke päättyi ja DOBit -verkosto käynnistyi

Webinaarissa esitellään DOB-hankkeen tuloksena syntyneitä uusia palveluja, parhaita käytäntöjä datapohjaisen palvelujen kehittämisessä ja DOB-työkalupakki, joka sisältää mm DOB virtuaalikurssin data-analytiikan ja palvelumuotoilun perusteiden opiskelemiseksi. Lisäksi esitellään mikä on DOBit -verkosto

Datasta oivalluksia ja bisnestä (DOB) hanke auttoi yrityksiä ja muita organisaatioita ottamaan haltuun data-analytiikka ja palvelumuotoilu osaksi organisaation toimintaa. Hankkeen tuloksena syntyi useita uusia palveluja ja uutta liiketoimintaa. 6Aika -ohjelmaan kuulunut DOB-hanke päättyi 31.12.2017 mutta verkosto jatkaa toimintaansa. 

 

Sadonkorjuuta: DOB-webinaarissa esitellään hankkeen tuloksena syntyneitä uusia palveluja, joita syntyi eri toimialoille: terveys- ja hyvinvointipalvelusta konepajateollisuuteen, asiakastyytyväisyyden johtamisesta rakennettuun ympäristöön ja matkailuun. Webinaarissa poimitaan kokemuksia ja parhaita käytäntöjä hankkeen varrelta: mikä on kriittistä datapohjaisten palvelujen kehittämisessä, mitkä ovat keskeisiä onnistumisen edellytyksiä? Webinaarissa esitellään DOB-työkalupakki, joka sisältää mm DOB virtuaalikurssin data-analytiikan ja palvelumuotoilun perusteiden opiskelemiseksi.

Uuden kylvö: Data-analytiikan ja palveluajattelun edistämiseksi on perustettu verkosto jatkamaan DOB-ilosanoman levittämistä. Verkostossa on mukana DOB -hankkeessa mukana olleita ja uusia asiasta kiinnostuneita. DOBit -verkosto jakaa parhaita käytäntöjä ja kokemuksia ja edistää data-analytiikan ja palveluajattelun hyödyntämisestä eri toimialoilla.  Webinaarissa kerrotaan lisää mitä ja miten. Tervetuloa ensimmäiseen DOBit-tapaamiseen 30.1.2018 klo 13 Helsingin kaupungintalolle. Lisätietoa ja ilmottautuminen.

Webinaari on tarkoitettu data-analytiikasta ja palvelumuotoilusta ja -ajattelusta kiinnostuneille yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille.

Webinaari on maksuton.

Webinaarissa varataan aika keskustelulle.

 

DOB webinaari-sarja esittelee DOB innovaatioalustan ja sen mahdollisuuksia sekä sovelluksia ja yritysesimerkkejä. Seminaarisarjassa kerrotaan käytännössä miten yritys voi päivittää kilpailuetunsa data-analytiikan ja palvelumuotoilun keinoin datatalouden aikaan.


Jyrki Koskinen

Avaamo konsultointi ja DOBit -aktivisti

  • Ei leimoja

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Kirjaudu sisään

Valikko ☰

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence