InPromptu edistää digiosaamista

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

 

Keväällä käynnistynyt InPromptu-hanke edistää heikot digitaaliset perustaidot omaavien tieto- ja viestintäteknistä osaamista. Hankkeessa tuetaan paikallisia työttömien yhdistyksiä järjestämään digitaitojen valmennusta. Yhdistykset järjestävät toimintaa työtä vaille oleville, mutta ovet ovat avoimena myös muille heikot digiperustaidot omaaville.

Yhdistyksillä on tärkeä rooli oman alueensa työtä vailla olevien tavoittamisessa ja digitaitojen edistämisessä. Hankkeessa kootaan valtakunnallinen työttömien yhdistyksen verkosto, joka yhdessä hanketoteuttajien kanssa auttaa yhdistyksiä kehittämään toimintaansa lisäämällä toimijoiden tieto- ja viestintäteknisiä sekä yhteisöllisen työskentelyn taitoja.

Paikallisia yhdistyksiä tuetaan ohjaajien kouluttamisella, yhteisillä materiaaleilla sekä neuvontatyöllä. Tavoitteena on, että paikallisyhdistykset järjestävät ja tarjoavat digitaitojen valmennusta omille kävijöilleen.

Yhdistysten toimijaverkostoa on ryhdytty kokoamaan keväällä 2018. Yhdessä yhdistysten kanssa tarkennamme osaamistarpeita ja luomme pohjaa verkoston työskentelylle syksystä 2018 lähtien. Rinnalla tuemme paikallisyhdistyksiä digiosaamisen kehittämisessä ja pajatoiminnan ja vertaisohjauksen järjestämisessä.

Toivomme, että hankkeen kautta yhdistykset saavat konkreettista hyötyä omaan toimintaansa ja digitaitojen perusvalmennusta mahdollisimman monen ulottuville.

InPromptu - tukea digiosaamiseen -hankkeen työskentelyaika on maaliskuusta 2018 syyskuun 2020 loppuun. Hanke toteutetaan TIEKEn ja Helsingin Työkanava HeTy ry:n yhteistyönä ESR-rahoituksella.

 

 


Lisätiedot:

Hanna Vuohelainen, digiosaamisen ja viestinnän vauhdittaja, hanna.vuohelainen[at]tieke.fi, 050 587 4284

 

 

Varustettu ilmaisella Atlassian Confluence Community License-lisenssillä, joka on myönnetty hankkijalle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry / Finnish Information Society Development Centre. Evaluoi Confluencea tänään.

Adaptavist ThemeBuilderKäytössä

Kirjaudu sisään

Adaptavist ThemeBuilder EngineAtlassian Confluence